Några ord
om oss


Roths Kvalitetsgrillar AB är idag Linus och Jonas - två kompisar som följt varandra genom livet. Jonas är en riktig Oppfinnar-Jocke och Linus hans största kritiker. De är uppvuxna i samma kvarter. Gick i samma klass hela vägen upp till gymnasiet. Gjorde lumpen tillsammans. Var best man på varandras bröllop. Två killar som litar på varandra till hundra procent och dessutom delar samma passion för mat och grillning.

Jonas, som jobbar på en produktionsverkstad för rostfritt material, startade tillverkningen av den rostfria grillen 2015. Anledningen var att han saknade en grill på marknaden med de kriterier han sökte. Han ville ha en grill med funktion och kvalité samtidigt som den skulle vara estetiskt tilltalande. Efter många uppmuntrande ord och flera beställningar senare av den grill han då tog fram, startade han en enskild firma som han drivit fram till 2020. Att ingå i ett kompanjonskap hade Jonas haft i tankarna rätt länge då han aldrig riktigt hunnit med att göra allt det han önskade. Slutligen gjorde han Linus till kompanjon och Roths Kvalitetsgrillar AB föddes 10 februari 2020.Har du en ide?


Vår ambition är att skapa kol- och vedgrillar som vi själva önskar fanns. Kanske har du också en drömgrill eller en funktion på grillen du skulle vilja se i vårt sortiment? Vi vill jättegärna höra dina idéer. Kanske är det din idé vi börjar tillverka. Skicka ett mail eller ring oss så snackar vi om det!