En fantastisk liten vedeldad spis som du nästan kan ta med dig dit du vill, eller pryder den din uteplats på ett stilfullt sätt! Ett riktigt roligt sätt att antingen steka, woka eller koka din mat utomhus!

Spisen är fruktansvärt effektiv, då den komprimerar den större eldstadens värme till en mindre skorsten! Du är igång med din matlagning på ett par minuter.

Tillverkad i 3mm stål som man antingen oljar in och bränner ett patinerat uttryck, eller lackar i önskad värmetålig färg. Fraktas lätt till dig i ett paket som du sedan skruvar ihop enkelt på ca 10 min. Veden läggs i den större kammaren och matas automatiskt ner för förbränning. Det undre delen av kaminen är där luften tas in. Luftflödet ställs med hjälp av luckan. Till spisen kommer det att till komma en del roliga och trevliga tillbehör. Tanken med spisen är att den ska vara multifunktionell. Här nedan följer det första utvecklade tillbehöret. (förutom min häll) Mer kommer framöver!

Pizzaugn

Gör din Raketspis till ugn och baka dom mest fantastiska pizzor man kan smaka! Ugnen kommer utan problem upp i 350-380 grader! Här medföljer ist för den mer vanliga stenen som de flesta vant sig vid, en 4mm avbetad kolstålsplåt. Plåten har bättre värmelagring än en sten, är lättare att hålla ren och spricker aldrig! Går ju givetvis att baka vanligt böd i den också eller varför inte en gratäng eller paj!